Laakaovet

Laakaovet

Ovesta Oy on erikoistunut valmistamaan laadukkaita sisäovia. Valmistamme kaikki ovet tilauskohtaisesti, joten meille standardiovi tai erikoisovi ovat yhtä helppoja valmistaa. Voit suunnitella juuri sellaisen oven kuin haluat, me teemme se.

Laakaovi on ovi jonka pinnassa on tasainen levyrakenne, levyyn saadaan kuvioita jyrsimällä tai listoittamalla. Oviin voit suunnitella myös erilaisia lasiaukkoja, katso lasiovet.

Katso äänieriste ja palo-ovet, kohdasta "Palo- ja äänieristeovet"

Teemme mittatilauksena erikoiskokoisia ovia, ovet voidaan tehdä myös kovapuureunoilla.

laakaovet / 2KH

Laadukkaampi kuin perinteinen laakaovi, tämä laakaovi tarjoaa vahvemman rakenteen ja suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, mutta on laadukas valinta myös kun haluat laadukkaampia ovi kotiisi. Ovessa on paksummat pintalevyt ja laadukkaat nostosaranat, jotka ovat sekä korkeus- että sivusuunnassa säädettävissä. Lisäksi oven voi maalata haluamaansa sävyyn, ja se on saatavilla aitona puuviiluna tai korkeapainelaminaattipintana. Kovapuureuna tarjoaa kestävän lisävaihtoehdon ovimallille.

Käyttö: kodin tai toimiston huoneiden oviksi sekä sähkökomeroiden, WC-tilojen ja siivouskomeroiden ovena esim. koulu- ja laitosympäristöissä.

Rakenne: Paksuus 40 mm, huullettu yläreuna ja huultamaton alareuna, pintalevyt 6 mm MDF levyä, mäntyrunko, kennorakenne, reunassa reunanauha, korkeus ja sivusäädettävät tappikantava sarana NTR110, ABLOY 414 lukkorunko.

massiivilaakaovet

Vaneripintainen laakaovi / VH

Laakaovi, jossa pintalevyt kevyttä ja ilmeikästä vaneria. Hyvä lujuuden ja painon suhde.

Käyttö: paljon puupintoja sisältävät kohteet tai kohteet jossa tarvitaan hyvää iskunkestävyyttä - näitä ovia ei rikota vahingossa!

Rakenne: Pinta molemmin puolin 4 mm koivuvaneria, mutta ovi voidaan valmistaa myös 6.5 mm tai jopa 9 mm vaneripinnoilla. Huullettu yläreuna ja huultamaton alareuna Mäntyrunko, kennorakenne, Pintakäsittelynä lakkaus, kuultokäsittely (petsaus) tai maalaus, kaikki reuna vaihtoehdot, korkeus ja sivusäädettävät tappikantavat saranat NTR110, ABLOY 414 lukkorunko.

Kosteudenkestävä laakaovi / 2HH

Kosteiden sisätilojen jämäkkä laakaovi. Pintalevyt ovat ulko-ovissa käytettävää, säänkestävää HDF-H10 –levyä. Tämä ovi kestää oikeasti kosteutta!

Käyttö: WC-tiloissa ja kylpyhuoneissa; julkisissa tiloissa. Jämäkkä HDF-levy parantaa myös oven lujuutta. Ovet maalataan kosteuden kestävällä katalyyttimaalilla myös ovien ylä- ja alareunoista. Käyttö tiloissa joissa saattaa tulla vesiroiskeita, minimi etäisyys suihkusta on 1,5 m.

Rakenne: Paksuus 40 mm, huullettu yläreuna ja huultamaton alareuna. Pintalevyt 6 mm HDF-H10 levyä, mäntyrunko, kennorakenne, maalattu katalyyttimaalilla reunat ympäri ilman reunanauhaa, korkeus ja sivusäädettävät tappikantava sarana NTR110, ABLOY 414 lukkorunko

Peilikuvioitu laakaovi / MH (1p/2P/3P)

Peilikuvio on jyrsitty oven pintaa (1, 2 tai 3-peilinen). MDF pintalevyn paksuus on 8 mm. Oveen voi myös jyrsiä uria tai kuvioita, logoja ym. Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Rakenne: Paksuus 44 mm, pintalevyt 8 mm MDF levyä, mäntyrunko, kennorakenne, reunassa reunanauha, korkeus ja sivusäädettävät tappikantava sarana NTR110, ABLOY 414 lukkorunko.

peilikuvioitu laakaovi

Erikoisluja laakaovi / VKH

Oven pintalevyissä 4 mm vaneri lisää iskunkestävyyttä, päälle liimattu 3 mm MDF-levy takaa kestävän ja halkeilemattoman maalipinnan. Eli tukevan vanerioven lujuus yhdistettynä MDF-oven huippulaatuiseen maalipintaan!

Käyttö: missä tahansa, missä ovilta vaaditaan lujuutta.

Käytämme vain laadukkaita ABLOY-lukkorunkoja ja saranoita ja -saranoita

umpipuutäytteiset ovet / 2KHU

Valmistamme myös oven kokonaan mäntypuutäytteellä, jolloin saadaan edullisesti erittäin kestävä ja erikoistukeva ovi.

Rakenne: Paksuus 40 mm, huullettu yläreuna ja huultamaton alareuna, pintalevyt 6 mm MDF levyä, mäntyrunko, umpipuutäyte massiivimäntyä, reunassa reunanauha, korkeus ja sivusäädettävät tappikantava sarana NTR110, ABLOY 414 lukkorunko.