Tehdas julkisivu

Yritysesittely

Ovesta Oy on erikoistunut valmistamaan laadukkaita sisäovia jo vuodesta 1977. Valmistamme ovet tilauskohtaisesti, joten meille standardiovi tai erikoisovi ovat yhtä helppoja valmistaa.

Asiakaslupaus:

Onko tuttua että projektin aikana suunnitelmat muuttuvat, tuotteita viottuu tai toimittaja tekee virheen. Emme jätä sinua pulaan, kun aloitat projekti meidän kanssamme me teemme projekti yhdessä loppuun asti. Jos tarvitset nopeasti uuden oven suunnitelmien muuttuessa, me teemme sen.


Virallinen nimi: Ovesta Oy

Historia: Perustettu 1977 Puusepänliike Tenho Pitkänen nimellä. Vuonna 2002 Tenho Pitkänen eläköityi ja yrityksessä alusta asti mukana ollut Auvo Alholm osti osake-enemmistön. Vuonna 2007 nimi muutettiin Ovesta Oy:ksi, kuvaten paremmin yhtiön toimintaa. Alholm toimi yhtiön toimitusjohtajana ja pääomistajana vuoteen 2015 asti, jolloin yrityksen koko osakekannan osti Pasi Saarinen. Siirtymäajan jälkeen Auvo Alholm eläköityi kesällä 2015.

Y-tunnus: 0168755-3

Postiosoite: Sorsala 9, 82110 Heinävaara

Verkko-osoite: www.ovesta.fi

Facebook: Facebook/OvestaOy

Toiminnan kuvaus: Ovesta Oy on erikoistunut valmistamaan laadukkaita sisäovia. Ovesta Oy toteuttaa suunnittelijoiden tai tilaajien välioviin liittyviä toiveita tuottamalla erikoismitoitettuja ja –rakenteellisia väliovia kotimaisille sekä ulkomaisille markkinoille Keski.-Eurooppaan ja Venäjälle.

Toimitusjohtaja: Pasi Saarinen

Puhelin: 050 300 8881

E-mail: pasi.saarinen(at)ovesta.fi

Tuotteet: laakaovet, komposiittiovet, muoviovet, lujitemuoviovet, heiluriovet, työntöovet, palo-ovet, äänieristysovet, röntgensuojaovet, karmit ja kynnykset, lasiseinät, helat ja varusteet

Toiminnot: Raaka-aineena käytämme Pohjois-Karjalaista tiheäsyistä tyvipuuta, joka sahataan, kuivataan ja höylätään itse. Näin varmistamme erittäin korkealaatuisen tiheäsyisen ja oksattoman raaka-aineen jota ei markkinoilta muuten saa. Ovien, karmien ja kynnysten valmistus ja pintakäsittely.

Asiakkaat: rakennusliikkeet, rautakaupat, rakentajat ja rakennuttajat sekä yksityiset rakentajat.

Kohteet: laitokset, yritys- ja toimitilat, saneerauskohteet sekä omakotitalot